Tarieven

Factuur en declaratie

De factuur ontvangt u direct per mail. Deze kunt u gebruiken voor het declareren bij uw zorgverzekeraar. Indien u aanvullend verzekerd bent wordt op dit moment een consult door de zorgverzekeraar vergoed maar soms niet altijd volledig. Bij uw zorgverzekeraar kunt u informeren naar de vergoedingen voor een consult ‘ongecontracteerde fysiotherapie’.

Wij hebben een bewuste keuze gemaakt om geen contracten af te sluiten met zorgverzekeraars. Dit scheelt ons o.a. veel tijd aan administratieve bezigheden, tijd welke wij liever besteden aan de behandeling.

Afspraak wijzigen of annuleren

  • Indien u onverhoopt toch niet kunt komen laat dit dan z.s.m. weten.
  • Een afspraak verzetten of annuleren is mogelijk tot 24 uur voor de afspraak.
  • Afspraken welke niet of te laat worden geannuleerd zullen in rekening worden gebracht.
Bodyvit fysiotherapie tarieven

Algemene informatie

  • Tarief per consult 45-60 minuten € 62,50
  • Massage 30 minuten € 45,00
  • Massage 60 minuten € 62,50

Betaling

De kosten voor een consult bedragen € 62,50. De betaling van het consult dient u ter plaatse te voldoen per PIN.

Mieke Has
Mieke Has
2024-03-24
Voor mijn pijnlijke schouder blessure zijn we een traject gestart wat pittig was, maar wat een goed resultaat geeft. De oefeningen gingen niet vanzelf, soms wat frustraties, maar als ik vragen had of twijfels over de oefeningen, kreeg ik meteen goede feedback zodat ik thuis kon blijven oefenen. Verrassend waren ook de ademhalingsoefeningen. Niet verwacht dat die zoveel goeie effecten zouden hebben op het herstel van de schouder. Conclusie is dat de combinatie van de andere denkwijze, andere benadering, professionele houding, kennis van zaken en je totaal op je gemak laten voelen, de reden is waarom het voor mij goed werkt bij fysiotherapie Bodyvit.
Nadia Stokhof
Nadia Stokhof
2023-07-31
Ik kwam met een achillespees blessure en totaal verkrampte nek en schouderklachten bij Eddy Putter. Nu na een aantal maanden intensieve behandeling, massage en oefeningen ben ik niet alleen pijnvrij, ik kan weer optimaal bewegen. Zijn rustige uitleg van oefeningen, corrigeren en fine-tunen van houdingen, zorgen voor meer connectie tussen lichaam en geest. Eddy denkt in oplossingen en mogelijkheden wat zeer motiverend werkt. 100 % aandacht in een relaxte sfeer. Fantastische fysiotherapeut!
Emma Teunissen
Emma Teunissen
2023-07-25
Fantastische fysio praktijk & vakundige therapeuten! Ook super dat zij een gratis health check aanbieden ????
Lena Malnatsky
Lena Malnatsky
2023-03-07
Eddy Putter is a very caring, professional physiotherapist who during the session spends 100% of his energy and time on his client. Since he is an athlete with passion to improving one's physical abilities despite the trauma and limitations, his guidance is very valuable and inspiring. Such combination of kindness and care with motivated discipline and athletic spirit is unique. In addition, he is just a sunshine of positive energy as a person and it simply is a pleasure to train with him.
Sandra Groot
Sandra Groot
2022-01-04
Al ruim een jaar liep ik met flinke pijn in de onderrug. Stijve spieren beperkte in zeer ernstige mate mijn bewegingsvrijheid. Ik bleef het positief inzien, dacht steeds ‘het gaat wel weer over..’ en hield me vast aan het lijstje wat ik nog wel kon doen. Toen dat lijstje steeds korter werd en eenvoudige huishoudelijke klusjes gepaard gingen met veel pijn, heb ik professionele hulp gezocht. De werkwijze van Invictus Health & Performance sprak mij direct aan. Invictus’ Eddy Putter neemt ruimschoots de tijd om de oorzaak van de klacht op te zoeken. Ook zat mijn blessure vrij diep in het lichaam en was daardoor lastig te behandelen. Echter merkte ik na de eerste behandeling al een verbetering en vermindering van de pijn. Daaropvolgend werd, met effectieve behandeltechnieken, de kern van het probleem aangepakt. En met succes, ik kan mij gelukkig weer vrij bewegen!
joost d
joost d
2021-10-05
Na een goede eerste inventarisatie door Casper werden al snel bepaalde verbanden getrokken naar spieren elders in mijn lichaam die een rol spelen bij de klacht. Het (weg) masseren van spierspanning speelde ook een rol tijdens de behandelingen. Eigenlijk was ik al na enkele bezoeken van al mijn klachten af. Opvallend was dat er veel tijd en aandacht was tijdens het bezoek. Ik ben weer blij!
J P
J P
2020-11-06
Goed geholpen door Eddy. Vaardige Fysiotherapeut die de tijd neemt. Prettig contact, luistert goed. Bekijkt klachten / mens in zijn geheel.